MODE & STIL

Træd ind i et eventyrland med Lapponia smykker

Af februar 23, 2020 september 11th, 2020 Ingen Kommentar

Et af Lapponias største fokuspunkter er, at skabe smykker, der afviger fra de traditionelle smykker. Lapponia smykker er således præget af splinternye og banebrydende designs, som passer perfekt til enhver, der ønsker at skille sig ud på smykkefronten. Lapponia har været i smykkebranchen i hele 6 år, hvorfor de gennem tiden har kreeret et hav af smykker, der alle bliver set som klassikere indenfor finsk smykkedesign. Dette er blandt andet, fordi smykkerne ikke blot bliver anset som smykker, men som små individuelle stykker af kunst. Lapponia smykker tager dig således ind i en spændende verden af eventyr og mystik ligegyldigt, om du anskaffer dig et smykke til hverdag eller din en mere festlig anledning. Lyder det som noget for dig? Så kan du lige her gå på opdagelse i et stort udvalg af Lapponia smykker.

Køb Lapponia smykker og støt vores miljø

Alle Lapponia smykker bliver produceret på Lapponias egen fabrik i Helsinki i Finland, hvor de går igennem et yderst punktligt tjek af 16 dygtige medarbejdere, inden de når ud til kunden. På fabrikken er der stor fokus på bæredygtighed, og Lapponia har generelt stor respekt for miljøet, og ønsker at passe så godt som muligt på det. Derfor bliver Lapponia smykker også fremstillet af genbrugsguld, og ligeledes er 70% af deres sølv også genbrugssølv. Dette sikrer ikke blot smykkernes utroligt høje kvalitet – det skåner også vores miljø. Når det er sagt, er det desuden også værd at nævne, at alt spildevand fra fabrikken bliver indsamlet og behandlet, således det påvirker miljøet mindst muligt. Vælger du altså at købe Lapponia smykker, kan du have god samvittighed overfor miljøet samtidig med, at du kan bære et ualmindeligt smukt smykke.

Lapponia smykker i Star Wars filmene

Börn Weckström, medejer af Lapponia, var den første indenfor smykkebranchen, der kombinerede sølv og akryl i et smykkedesign og i første omgang blev kombinationen også modtaget med stor skepsis. Skepsissen forsvandt dog alelrede i 1975, idet John Lennon bar den unikke ”Petrified Lake” akryl ring til et offentligt event – en ring, som netop var lavet på kombinationen af sølv og akryl. Efter dette event steg efterspørgslen på Lapponia smykker, og de blev således kendt for de nytænkende designs, som netop var blevet set på med skepsis tidligere. Den store popularitet første til, at Prinsesse Leia i 1977 bar Lapponias ”Planetoid Valley” halskæde i Star Wars filmen, hvorfor smykket hurtigt derefter blev det mest ikoniske smykke, som virksomheden nogensinde havde lavet.

Skriv en Kommentar

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.