Generelt

Tøsehygge og forkælelse

Af oktober 25, 2019 Ingen Kommentar

De fleste piger elsker at tilbringe tid sammen med deres veninder, og dette kan du måske relatere til. Dog kan det sommetider være svært at få afsat tid til at se hinanden, da I måske begge har travle hverdage, som kan være hektiske, eller I bor langt væk fra hinanden. Når I endelig er sammen, er det som om, at I lige har været sammen, da snakken går – I griner og er glade.

Tøsetur

Det kan ofte være svært at finde på, hvad man skal give eller lave sammen. Det kan derfor være en god ide at give noget, som I kan gøre sammen. Dette betyder ikke nødvendigvis, at I skal tage et sted hen for at være sammen. I kan også være hjemme, hygge og se en god film, og gøre noget godt for jer selv f.eks. lægge neglelak.

Hvis I har lyst til at tage ud for at opleve noget, så kan I tage i biografen for at se en gyser eller komedie. Vælg det, som I har lyst til at se. Mange piger/kvinder elsker at shoppe, og det vil være en oplagt mulighed at gå på jagt i de forskellige butikker efter nyt tøj. I kunne f.eks. give hinanden den udfordring, at I skal finde et sæt tøj til hinanden uden, at den anden ved det. Efter en god lang dag kan I sætte jer ind på en restaurant i ballerup, hvis I er i omegnen. Denne restaurant er et besøg værd at tjekke ud, hvis I gerne vil spise på et hyggeligt sted.

Få hende til at smile

Selvom din veninde allerede ved, hvor meget du sætter pris på hende, kan det stadig væk være en god ide at få fortalt hende, hvad hun egentlig betyder for dig. Du kan derfor skrive nogle sedler eller klippe nogen hjerter ud, hvorpå du skriver nogle søde og kærlige ord til hende. På sedlerne kan der f.eks. stå ”Du ser godt ud i dag” eller ”Smil til verden og verden smiler til dig”. Blandt disse sedler kan du også skrive nogle ting, som I kan lave sammen f.eks. ”Jeg laver din yndlingsret i aften”.

Skriv en Kommentar

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.