Generelt

Tag en akupunkturuddannelse i Århus

Af januar 31, 2020 september 11th, 2020 Ingen Kommentar

Har du gået og overvejet, om du skulle tage en akupunkturuddannelse, så du kunne blive akupunktør i Århus eller omegn? Så er du kommet til det helt rette sted. Lige her kan du nemlig læse meget mere om en akupunktur uddannelse, som tilbydes i Århus, og som netop du kan tilmelde dig til allerede i dag. Er du dog ikke helt klar til at begynde en uddannelse, men ønsker du stadig at starte din egen akupunkturpraksis, har du også mulighed for at tage forskellige akupunktur kurser. På denne måde kan du forbedre de ting, du allerede kan, eller du kan lære helt nye ting, som du ikke kunne før. Mulighederne er uendelige og det er næsten kun fantasien, der sætter grænser. Er du således vild med akupunktur, og ønsker du at udvide din viden indenfor netop dette felt? Så kan du lige her tilmelde dig en akupunkturuddannelse.

Overskuelig og trinopdelt akupunkturuddannelse

Ønsker du altså at tage en akupunkturuddannelse, og kan du samtidig godt lide uddannelser, der er overskuelige og godt struktureret? Så er netop denne akupunkturuddannelse altså lige noget for dig! Uddannelsen er nemlig delt op i 3 overskuelige trin, som gør det nemt og overskueligt at få overblik over de forskellige emner, som du skal igennem under uddannelsen. Du vil som udgangspunkt blive undervist i teorierne indenfor klassisk kinesisk medicin, hvilket blandt andet inkluderer akupunktur, moxa, qigong og diagnosticering. Derudover består de 3 trin på denne akupunkturuddannelse således af trin 1: kroppen, trin 2: energien og trin 3: sindet. Når du er færdig med din akupunkturuddannelse, vil du altså råde over en lang række midler, som giver dig mulighed for at behandle alverdens problemer og lidelser.

RAB godkendelse, tilskudsberettigelse og undervisningstimer

De tre forskellige trin svarer til 250 timers undervisning i hovedfaget, og når du er færdig vil du således have en kvalifikation til RAB godkendelse samt momsfritagelse. Dette betyder også, at dine fremtidige klienter vil være tilskudsberettigede gennem Sygesikring Danmark. Udover de 250 timer i hovedfaget, indeholder undervisningen på denne akupunkturuddannelse også 50 timers psykologiundervisning, 50 timers orientering om andre behandlingsformer samt 10 timers undervisning i kliniketablering. Sidst, men ikke mindst, får du også 10 behandlinger af en af skolens egne akupunktører i forbindelse med enten undervisning eller klinisk praksis. Dette for at understøtte din egen proces i forløbet.

Skriv en Kommentar

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.