Generelt

Stift en vinklub

Af januar 21, 2021 Ingen Kommentar

Jo ældre man bliver, jo mere kommer ens individualitet til syne og derved er det heller ikke givet, at man følges ad med ens venner. Derfor, hvis man vil holde kontakt, er det en god idé at stifte en klub. Lær mere om vin i Dks største vinklub og bliv inspireret til den næste vin, der skal introduceres til vinklubben.

Bevar traditionerne

Traditioner kan være afgørende for, om nogle relationer varer ved. Efterhånden som man bliver ældre, får man også mere og mere sit eget liv at se til. Man har måske fået børn, en kæreste, bolig og arbejde. Alt dette kræver energi og tid at pleje, og det er ikke sikkert, at man er så god til at hive fat i de gamle relationer, der skal til at sættes ind i, hvordan tilværelsen vender og drejer. For netop at kunne have overskuddet til dette, kan det gøre meget, at de møder, man så har, er i form af nogle hyggelige traditioner, man ved, finder sted. Fx kan man stifte en madklub eller en vinklub, hvor man værner om alt det gode sammen. Mad og vin er noget, de fleste har en forkærlighed til, så allerede dette præmis er et godt grundlag. Ved at have traditioner som denne, så sørger man i hvert fald for, at relationen bliver vedligeholdt i og med, at man altid kender til næste gang, man ser hinanden igen.

Introducering af en god vin

Man kan nemt lave noget fint ud af en aftale om en fast klub, hvor man samles med den gruppe, man holder af. F.eks. kan man gøre disse aftener specielle ved at gøre noget ekstra ud af det – både i form af dresscode, kvalitetsmad samt kvalitetsvin. Istedet for at købe den billigste vin i supermarkedet, kan man implementere vinklub-elementet i disse aftener. Skiftevis kan man komme med en god vin, som man kan introducere for de andre. Det handler bare om at skabe hyggelige rammer, som alle medlemmer har lyst til at prioritere. Det er bare vigtigt at reflektere over, hvordan man kan vedligeholde gode relationer, for ofte handler det ikke om ens manglende lyst, men nærmere at tiden er knap i hverdagen.

Skriv en Kommentar