TIL MÆND

Skrab dit skæg til perfektion

Af august 15, 2019 august 26th, 2019 Ingen Kommentar

Du står i din nystrøgede skjorte og håret er sat, men barbering er ikke helt så tæt, som du gerne ville have den. Dette kan løses ved anskaffelse af det rette barbergrej af høj kvalitet til alle trin af barberingen.

Plej også huden efter barbering

Som første trin efter at have skyllet ansigt grundigt og hals i varmt vand, påføres barberskum eller -gel, får at mindske irritation i huden under selve barberingen. Her må du gerne bruge lidt ekstra penge på et produkt af højere kvalitet. Når du mener at have skrabet alle hårene væk, skylles det overskydende barbergel eller -skum væk. Med en aftershave kan du passende rense huden efter barberingen, mens porrerne stadig er åbne. Det høje indhold af sprit desinficerer hårsækkene, så du undgår ar og urenheder i huden efter barbering. Når det kommer til valg af aftershave, giver det ofte mening at gå efter mærkevarer med høj kvalitet. Desuden skal du også overveje hvilken duft du ønsker, de aftershave som regel indeholder parfume. Skal du finde penge til nyt barbergrej, så er et sms lån er blot en af mange låntyper. Skyl til sidst grundigt efter med først varmt og dernæst koldt vand for at lukke porrerne igen. Døjer du med tør eller fedtet hud i ansigtet, kan du med formål bruge en fugtgivende ansigtscreme.

Klingen skal være skarp og ren

Når dine porrer først er åbne, er de også meget sårbare overfor skidt, snavs og urenheder. For at opnå et resultat, der ser skarpt ud i længere tid, er det vigtigt at holde dine barberklinger rene. Barberer du dig med en uren klinge kan det resultere i rødme, irritation og i værre tilfælde skægpest. Dette kan dog nemt undgås, såfremt skraberen vaskes og desinficeres før og efter brug. Undgå desuden at bruge en sløv klinge. Det giver skæve og ufuldstændige overskæringer på de enkelte skæghår.

Skriv en Kommentar

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.