Generelt

Skal du have nyt gulv?

Af oktober 3, 2019 Ingen Kommentar

Er du i gang med det store renoveringsprojekt, eller skal du have lagt nyt gulv i køkkenet, stuen eller hjemmet? Så er et parketgulv rigtig nemt at have at gøre med. Og det er endda flot og klæder manges hjem. Desuden så er det også på mode og passer godt til den nordiske stil. Det kan fås i et utal af farver og størrelser! Det handler bare om at finde det helt rigtige. Et parketgulv af eg bringer duften af træ og natur ind i dit hjem. Du har mulighed for at vælge lige netop det gulv, der passer godt ind i dit hjem – Du kan nemlig vælge imellem varierende udtryk, forskellige trætyper og overfladebehandling.

Den store beslutning

Da det er en stor beslutning at vælge det rigtige gulv, er det en rigtig god idé at finde et sted, hvor du kan se gulvet i f.eks. et showroom. Så man kan se, hvordan de forskellige gulve ser ud på større flader. Det er dog vigtigt at huske, at da træ er et levende materiale, kan det godt se lidt anderledes ud, end det gør i showroomet eller andre steder, man nu ser det.

Det positive ved et parketgulv

I forhold til et laminatgulv kan et trægulv hjælpe på akustikken, da et laminatgulv har en hårdere overflade, end et trægulv har. Parketgulv er også et utroligt smukt gulv. Du kan se åretegningerne i træet og de forskellige farvenuancer, som træder i karakter. Det er et holdbart gulv, der også er nemt at lægge i både små og store rum. Hvis du holder af naturen og gerne vil gøre den til en del af dit hjem, vil et parketgulv ikke slå tvivl. Det er helt klart topløsningen for naturelskere. Men det er også en smuk klassiker i sig selv, der vil passe godt ind i utallige hjem.

Skriv en Kommentar