MODE & STIL

Skal du have lagt nyt gulv? Sådan vælger du det rigtige gulv til de forskellige rum

Af april 22, 2020 Ingen Kommentar

Du har i dag rigtig mange forskellige muligheder, når det kommer til valg af gulv. Inden du kan lægge et nyt gulv i din bolig er der en del punkter, du bør overveje. Herunder vil du blive klogere på fordelene og ulemperne ved de forskellige typer gulv, og på den måde kan du få de bedste forudsætninger for at vælge det perfekte gulv til din bolig.

Rummets funktion og den rette gulvtype

Der er altså mange ting, du bør tage højde for, når du skal have nyt gulv i din bolig. Der er nemlig fordele og ulemper ved alle gulvtyper, og dit valg bør i høj grad også afgøres af vedligeholdelse, reparation, rengøring, slidstyrke osv. Det har også betydning for, hvilket rum du skal lægge gulvet i.

Hvis det er i dit køkken eller på dit badeværelse, du skal i gang med at skifte gulvet, skal du sørge for at vælge en type gulv, som kan tåle både fedt, pletter, vand, fugt og hvor du ikke glider rundt, når gulvet bliver vådt.

Skal du lægge gulv i dit bryggers eller entréen? Dette er et rum, hvor gulvet er meget udsat af beskidt og vådt fodtøj, så det skal være et slidstærkt materiale og et materiale der er let at rengøre, du skal vælge her.

Boligens øvrige rum som fx soveværelse, stue, kontor og lignende, vil ikke blive udsat for snavs, fugt og slid på samme måde. Her bør rummets atmosfære, udtryk og akustik i stedet være afgørende, for den gulvtype du vælger.

Uanset hvilket rum du skal lægge nyt gulv i, kan du afslutte gulvet på en flot måde ved afslutningsprofiler. Der findes forskellige typer som passer til alle gulvtyper, og du kan læse mere om dem på https://afslutningsprofiler.dk/shop/frontpage.html.

Skriv en Kommentar

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.