TIL MÆND

Sæt fart på manden der har alt

Af januar 14, 2020 Ingen Kommentar

Er det ved at være den tid på året, hvor du atter engang skal finde på en god gave til ”manden, der har alt”? Så ved du med garanti, hvor udfordrende det kan være. For hvad giver man en, som allerede har alting? Hvad end det er din far, bror, kæreste eller en god ven, så er det altid udfordrende at finde lige præcis dén gave, der vækker begejstring. Men ikke mere: næste gang overrasker du med en omgang adrenalin-kick i form af en betalt tur ud og køre gokart!

Derfor er gokart en sikker vinder!

De fleste mænd elsker fart. Og selvom man ikke er en decidere fartdjævel, vil stort set alle mænd elske at tilbringe en dag med deres gode venner omkring en gokartbane.

Gokart stiller ingen krav om tidligere erfaring. Derfor kan et gavekort bruges af alle. Det er naturligvis en fordel at have prøvet kræfter med gokart på et tidligere tidspunkt, hvis man ønsker at v-i-n-d-e, men uanset hvad, så vild er blive tale om en dag i godt selskab.

Hvordan foregår det?

Man skal ikke selv medbringe andet end det gode humør, når man skal ud og blæse afsted i de hastige gokarts! Når man ankommer, bliver man udstyret med den rette beklædning i form af køredragt, handsker og naturligvis en hjelm.

Hernæst modtager man instruktioner om banen, så man har de bedste forudsætninger for at tage de enkelte sving med mindst muligt tidsspilde. Man bliver instrueret i at accelerere de rette steder og finder ud af, hvor man skal lægge sig i de enkelte sving. Det kan være vigtig information, som barberer vigtig tid af de enkelte omgange.

Netop omgangene følges naturligvis tæt via moderne udstyr, der måler de enkelte gokarts omgangstider og antallet af totale runder.

Typisk kører man et kvalifikationsløb, hvor man ser på de hurtigste tider. Disse afgør, hvor man starter i det rigtige løb. I det rigtige løb er vinderen dog ikke ham med den hurtigste omgangstid, men den kører, som slutter forrest med flest omgange.

Vinderen skal naturligvis hyldes efterfølgende med nummer 2 og 3, som sammen hopper på vinderskamlen for at blive fotograferet og evt. sprøjtet til med champagne.

Der er med andre ord lagt op til en helt særlig dag. Se mere her – og husk at man naturligvis kører gokart ædru, hvis aktiviteten foregår som en del af en herretur eller polterabend 🙂

Skriv en Kommentar

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.