MODE & STIL

Sælg din kunst på egen hjemmeside

Af august 17, 2020 Ingen Kommentar

Hvis du laver kunst, som du gerne vil sælge ud af, er det oplagt at lave din egen hjemmeside, hvor du kan sælge ud af varerne. Det er en rigtig god måde at få folk til at opdage dig på, samtidig med at der er et sted, hvor al din kunst er samlet, så køberen har overblik over dine tilbud. Lav en hjemmeside, hvor der er mulighed for at se dine produkter såvel som købe dem, så du kan få en ekstra indtjening ved at lave noget, som du holder af.

Det er ikke svært at lave en hjemmeside, og der findes et hav af billige eller gratis løsninger. Du kan finde forskellige hjemmesideudbydere, hvor du kan få eget domæne og udnytte skabeloner til design, så du ikke selv skal lave noget fra bunden. Du kan naturligvis også sagtens designe din egen hjemmeside fra bunden, hvis det er noget, du interesserer dig for eller ønsker at prøve kræfter af med.

Sådan markedsfører du din hjemmeside med din kunst

Det er ikke nok bare at lave en hjemmeside og så forvente at folk finder den helt af sig selv. Du er nødt til at lave noget aktivt markedsføring for at få folk ind på siden, så de kan købe dine værker. Her er det oplagt at bruge strategier inden for online markedsføring. Disse indeholder både gratis strategier samt reklamer, du skal betale for.

Gratis online markedsføring kendes som SEO, Search Engine Optimisation. Det omhandler forskellige tiltag, du selv kan udføre på hjemmesiden, som hjælper med at gøre den mere synlig i søgefeltet på søgemaskiner. Det er noget du selv kan lære mere om ved at tage gratis kurser igennem Google, eller du kan ansætte en professionel til at gøre det for dig. Du kan også betale for reklamer på forskellige sociale medier, hvis du er villig til at smide lidt penge i markedsføringen.

Skriv en Kommentar