Generelt

Sådan sparer du på dit printerblæk

Af september 21, 2019 Ingen Kommentar

Ofte er det en rigtig dyr fornøjelse at skulle investere i noget nyt blæk til printeren derhjemme – også selvom man måske vælger et billigt alternativ. Derfor får du her nogle gode råd til at spare på blækket, sådan at du ikke behøver investere i dyre printerpatroner nær så ofte.

  1. Brug ”Vis udskrift” jævnligt og ofte – før du klikker på ”Udskriv”. Dette kan gøre det muligt for dig at se formateringen samt at dit dokument fremstår lige præcis som du vil have det, før du udskriver. På den måde er der mindre chance for, at du får udskrevet noget, som ikke var det du ville have, og dermed bruger unødigt printerblæk.

  2. Udskriv mere i sort/hvid – farvepatroner er dyrere end sorte patroner. Hvis du bare skal udskrive en rapport eller en simpel udskrift fra en internetside, hvor farverne ikke er nødvendige, kan det derfor være en god idé at vælge at udskrive i sort/hvid frem for i farver.

  3. Udskriv kun det du har behov for. Hvis du eksempelvis kun skal bruge en lille del af teksten fra en internetside, kan det være en god idé kun at udskrive lige den tekstbid, som du har behov for. Dette kan du hurtigt og nemt gøre ved at markere teksten, højreklikke og vælge ”Udskriv”, vælge ”Markering” under ”Sideområde” og derefter trykke ”Udskriv”.

  4. Sørg for at printeren er slukket. Ellers kan du risikere at printerhovedet står i midten af printeren, hvilket gør at blækket tørrer hurtigere ud. Hvis du slukker direkte på printeren, vil den automatisk placere printerhovedet korrekt.

  5. Brug hurtigprint-funktionen, når du vælger kvalitet. Her bruger man mindre blæk og udskriver siderne hurtigere, hvilket er oplagt til tekster til en enkelt gennemlæsning. Her vil selve teksten ikke fremstå helt sort, men kan fint læses.

  6. Hold patronerne i live – brug din printer jævnligt for at undgå at blækket udtørrer.

Skriv en Kommentar

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.