KUNST

Sådan indretter du et funktionelt badeværelse

Af november 1, 2019 Ingen Kommentar

Du har besluttet dig for, at din bolig trænger til nyt badeværelse. Projektet er sat i gang, og nu skal du endelig til at træffe de sjove beslutninger omkring indretningen af badeværelset. Men hvor skal du begynde? Det får du svaret på herunder, hvor du får gode råd og tips til indretningen af et funktionelt badeværelse.

Beklædning til vægge og gulve

Når du skal vælge beklædning til vægge og gulve i badeværelset, er det vigtigt at tænke over, at beklædningen skal kunne tåle høj fugtighed og vand. Derfor vælger mange at beklæde badeværelset med klinker. Klinker er nemlig en ideel løsning, da de tåler både vand og fugtighed. Klinker fås i et hav af forskellige varianter. Så gå bare på opdagelse og find de rette klinker til dit badeværelse.

Funktionelle spejle

Et spejl er et must på ethvert funktionelt badeværelse. Spejle hjælper dig, når du skal sætte håret eller lægge en flot makeup. Samtidig reflekterer spejlet lyset, så rummet syner større og lysere. Vælg et stort spejl med lys eller kombiner to-tre mindre spejle og andet til væggen for at gøre indretningen personlig og unik.

Find det rette armatur

Når du skal vælge armatur til badeværelset, kan du også lege med indretningsstilen. Armaturer fås i mange forskellige varianter, farver og former. Sørg for at købe armatur som nemt kan betjenes af alle boligens beboere – både store og små.

Godt med skabsplads

Ekstra toiletpapir, vatrondeller, håndklæder. Du har sikkert en del, du opbevarer på badeværelset. Derfor er det en fordel at indrette badeværelset med skabsplads. Ligesom med spejlene kan du lege med rummets udseende ved at vælge forskellige typer af skabe. Vælg f.eks. at male én af skabslågerne i en anden farve for et frisk og anderledes udtryk til rummet. Eller monter små kasser til væggene i forskellige størrelser og farver.

Skriv en Kommentar

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.