KUNST

Sådan finder du en god gave på et stramt budget

Af oktober 21, 2019 Ingen Kommentar

Er du landet i den situation, hvor du skal give en gave til en vigtig person, måske en bedsteven, men hvor du bare ikke har pengene til at give det du ved de ønsker sig? Så kan det måske være en god idé, at udforske dine muligheder, og se hvad du ellers kan gøre. Du skal altså prøve at finde det næstbedste, men det kan selvfølgelig være svært, når man psykisk ved, at det faktisk ikke er det bedste man kan give. Derfor er du nødt til at gøre dig klar på, at du ikke kan købe det bedste, men dette betyder heldigvis ikke, at det vil skuffe. Personen du skal give gaven til, vil ikke tænke længere over det, og vil bare være glad for tanken og idéen. Find derfor en gave, du føler har en emotionel betydning for jer begge. Det kunne være en vase, som i begge har en historie med, men det kunne også være noget så simpelt som et kærlighedskort eller et venskabskort. Find kærlighedskort og venskabskort her.

Gør det personligt

Ingen bryder sig om en gave, der er baseret på uvidenhed og hast. Find derfor en gave du ved, at de ville kunne forstå bagtanken ved. Skriv et brev, hvor du forklarer hvorfor du har købt netop dette, hvis gaven måske ikke er så tydelig.

Indpakning er nøglen til succes

Faktisk kan indpakningen af en gave være noget af det vigtigste. Det viser både finurlighed, men også hvor meget man har tænkt på den. Man kan hurtigt se, om en gave er gennemtænkt eller ej, ved bare at kigge på indpakningen. Vær derfor omhyggelig med den, og gør den igen personlig og prøv at gøre det selv, i stedet for at få butiksmedarbejderen til at pakke den ind. På denne måde skaber du en slags hyggelig stemning omkring den, og du giver også det indtryk, at du har brugt meget lang tid på den. Hvis du faktisk ikke har meget tid, er det selvfølgelig ikke et must, men det giver altid lidt ekstra, selv at pakke den ind.

Skriv en Kommentar