KUNST

Sådan passer du godt på dit atelier

Af oktober 27, 2020 Ingen Kommentar

Når man er kunstner, og har et atelier, har man også ofte mange dyre ting der. Derfor er det vigtigt at beskytte sit atelier, og overveje hvordan man kan undgå, at der kommer indbrud. For mange kunstnere er deres atelier det vigtigste for dem, og det ville derfor være meget ærgerligt, hvis noget blev stjålet.

Hvilke ting skal du passe på?

Det første, du skal overveje, er, om der er nogle ting, du særligt skal passe på. Det kunne eksempelvis være dyre tusser, speciel maling eller noget kunst, som ikke kan erstattes. Disse ting bør du passe ekstra på. Og du skal endda overveje at købe et eller flere værdiskabe til dem. Et værdiskab kan give dig en ekstra tryghed, fordi du ved, at dine dyrebare ting er helt sikre.

Men du skal også bruge værdiskabet med omhu, for det er ikke sikkert at alle dine ting kan være derinde. Derfor skal du også prioritere, hvad der skal være derinde. En god tommelfingerregel er, at de ting, du er gladest for, skal du passe mest på. Det er dog også værd at overveje at ting, som er uerstattelige, skal passes ekstra meget på. Det kunne eksempelvis være en bestemt farve maling, der er udgået eller et stykke kunst.

Brug din sunde fornuft

Når du skal undgå indbrud på dit atelier, er det vigtigste at du bruger din sunde fornuft. Der gælder det samme, som når du skal undgå indbrud derhjemme. Det kan være en god idé at lade noget lys være tændt, når du går, for at få det til at se ud, som om der er nogen hjemme. Det er generelt en god idé at prøve at snyde tyvene til at tro, at der er nogen. Det kan du også gøre ved at tænde for radioen eller fjernsynet, eller lade nogle billige redskaber ligge fremme.

Skriv en Kommentar

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.