Generelt

Så kan man komme til Malaga igen

Af juli 18, 2021 august 6th, 2021 Ingen Kommentar

Nu kan man igen flyve direkte til Malaga igen, så længe man kan vente til oktober. To gange om ugen flyver Ryanair fra Aarhus lufthavn direkte til Malaga, så man kan nemt komme ned sydpå hele året rundt. Malaga er nemlig fyldt med sommer og sol en stor del af året, så der er altid turistsæson dernede. Så læs videre og find ud af hvordan man igen kan komme ned til Malaga.

Flyv direkte med Ryanair

Fra oktober kan man flyve direkte med Ryanair ned til Malaga. Ryanair flyver to gange om ugen direkte fra Aarhus til Malaga, fra oktober. På Malaga kan man nyde hvide strande kolde drinks og godt selskab. Så hvis man synes at man mangler til sol og sjov i ens liv, så burde man tage ned til Malaga. Og nu er det jo meget nemt, da man kan flyve direkte med Ryanair fra Aarhus til Malaga, fra oktober. Malaga er fyldt med aktiviteter, der kan nydes af folk i alle aldre, så det er ikke noget man skal bekymre en om.

Lej en bil i lufthavnen

Når man så endelig er ankommet til lufthavnen i Malaga, så kan man nemt leje en bil med LejbilMalaga. Med en lejet bil så skal man ikke bekymre sig om fremmed offentlig transport, og alt for dyre taxier. Nyd ferien på Costa Del Sol med en lejebil og få tid til mere. Så sørg for at få meget mere ud af ens ferie ved at leje en bil, så får man tid til meget mere. Det hele er bare blevet mere nemmere. Man kan nemlig flyve direkte fra Aarhus med Ryanair, og man kan leje en bil i lufthavnen.

 

Skriv en Kommentar

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.