MODE & STIL

Populære indretningstrends i 2020

Af oktober 23, 2020 Ingen Kommentar

Mangler du inspiration til indretningen derhjemme? Så skal du læse med her. Vi er gået på jagt i årets trends og tendenser og har her samlet vores bud på, hvad der er populært i år og samtidig også holder deres status til næste år.

Det er slut med tings-forstoppelse

Mange af os har mange ting – både møbler, elektriske apparater og masser af nips. Vi har så mange ting, og det er i høj grad forbundet med, at der tidligere var stor prestige i at have det største fladskærm og den nyeste sofa. I dag er der dog meget mere prestige i rydde ud i tingene. En af de store trends i 2020 – som vi faktisk kan takke Marie Kondo for – har derfor været at skille sig af med unødvendige ting, som vi ikke bruger og som ikke skaber glæde hos os. Trenden går dog ikke ud på kun at skille sig af med ting og prioritere en pæn og ryddelig bolig – det handler i høj grad også om, at vi tænker os om en ekstra gang, inden vi køber nye ting i fremtiden.

Vi vil have skræddersyede løsninger

En anden trend som har været meget populær i 2020 – og som formodentlig også vil fortsætte ind i de næste år – går ud på at skifte standardløsninger ud med skræddersyede løsninger. Vi er simpelthen træt af standardløsninger, som kan findes i alle hjem. Vi vil have nogle unikke løsninger, som passer perfekt til os og vores behov. En af de mest udbredte følger af denne trend er plankebordet. Vi tager ikke længere bare til nærmeste bolighus og køber et af deres spiseborde. Vi vil meget hellere designe vores eget plankebord – og det er blevet meget populært. På planke-bord.dk kan du faktisk designe et plankebord helt ned til mindste detalje, bl.a. træsort, størrelse, oliebehandling og bordben.

Vi vil invitere naturen indenfor

En af de helt store trends i år er den naturlige indretning. Vi vil have naturen ind i stuerne med alt, hvad dertil hører. Vi vil have stuen fuld af grønne planter, tekstiler og andet pynt i jordfarver og så vil vi have masser af træ ind i vores indretning. Naturen skaber hygge og afslapning – og det er en vigtig del af nutidens indretning.

Skriv en Kommentar

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.