KUNST

Pift hjemmet op med en fælles, overdådig julegave til kæresten og dig

Af december 10, 2019 Ingen Kommentar

Har du og kæresten snakket om at købe en fælles julegave til hinanden? I så fald kunne en god ting være at købe noget til hjemmet. Hjemmet er for mange det vigtigste sted, idet det er familiens frirum og derfor er det sted, hvor det meste af tiden bliver tilbragt. Derfor er det et rigtig godt sted at lægge energien i forhold til nye tilføjelser. Hvis I er de kvalitetsbevidste typer, så er der masser af muligheder for at pifte hjemmet op med nye, flotte tilføjelser.

Flotte ting til væggene

Hvis I har et hjem med mange rum, kan det være at nogle af dem er blevet forsømt i forhold til udsmykning på væggene. En god idé kunne være et flot og farverigt kunstmaleri, som i den grad ville pryde rummet. Vægmalerier har et meget stilfuldt udtryk og behandles de ordentligt, så kan de holde i rigtig mange år. Hvis et maleri er en smule for dyrt, så kunne en spændende tilføjelse også være en ny, flot kunstplakat. Man kan finde de flotteste kunstplakater online i diverse abstrakte udgaver eller af Henri Matisse eller Picasso.

Ny, flot belysning

Bliver kunstmalerier- og plakater for abstrakt, så kunne man også fokusere på belysning. Belysning er en enorm vigtig ting i alle hjem, både i forhold til indretning men i særdeleshed også i forhold til lys i rummet. Der findes et væld af forskellige designerlamper af forskellige mærker som f.eks. Leklint, Pandul, Gubi etc. Mange folk har ophængte lamper, men der findes også mange forskellige gulvlamper, som kan hjælpe med at lyse rummene op.

Fordelen ved både vægophæng og belysningsgaver er, at begge parter i forholdet får noget ud af det. Hvis tiden eller pengene ikke rækker til en romantisk rejse, så er det derfor gode steder at sætte ind for at glæde sig over en ny tilføjelse til hjemmet.

Skriv en Kommentar

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.