Generelt

Pictogram tavle til visualisering, strukturering og belønning

Af februar 20, 2020 september 11th, 2020 Ingen Kommentar

Er du forælder og ønsker du at skabe en mere struktureret hverdag for dit barn? Ønsker du samtidig at kunne belønne ham eller hende på en nem og hurtig måde, når kedelige pligter er udført? Så bør du overveje, om ikke du bør anskaffe dig en Pictogram tavle. En sådan tavle kan nemlig opfylde alle dine ønsker og behov, og så kan den desuden fungere både som en belønningstavle og en ugeplan tavle. Den er perfekt til visualisering, strukturering og belønning, og den er med garanti et forsøg værd! En Pictogram tavle kommer med en lang række fordele, og det kan du læse meget mere om lige her. Er du dog allerede fast besluttet på at anskaffe dig én, så finder du lige her din nye Pictogram tavle.

Struktur i børnehøjde

Hovedårsagen til, at du bør anvende en Pictogram tavle til at skabe overblik og struktur i dit barns hverdag er, at børn husker bedre gennem visualisering. Det er faktisk først fra 11 års alderen, at børns hjerner er udviklet nok til, at de selv kan skabe struktur over de forskellige aktiviteter i hverdagen. Af netop denne grund, kan du med stor fordel træde til og hjælpe. Med de børnevenlige illustrationer på din Pictogram tavle, kan du skabe en tydelighed i hverdagens rutiner, men på et sprog, som dit barn med garanti forstår. På denne måde er dit barn aldrig i tvivl om, hvad du forventer af ham eller hende, og derfor vil du sikkert også opleve en mindskning af kontroverser og uoverensstemmelser i familien.

Pictogram tavle – et hav af fordele

Der er, som sagt, mange fordele ved din Pictogram tavle, og én af dem er, at du vil få et mere selvstændigt barn. Gennem den gode dialog og visualisering, som Pictogram tavlen netop giver mulighed for, vil dit barn nemlig blive i stand til at løse opgaver på egen hånd. Dette forstærker således dit barns selvværd, idet han eller hun vil opleve, at han eller hun sagtens kan klare opgaverne på egen hånd. Dit barn vil således blive motiveret til at løse opgaver på egen hånd en anden gang, men du vil derudover også slippe for frustrationen ved hele tiden at skulle gentage dig selv overfor dit barn, idet han eller hun blot kan kaste et blik på jeres Pictogram tavle. Alt i alt vil tavlen skabe mere glade i familien, og du vil ende op med et mere selvstændigt og robust barn.

Skriv en Kommentar

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.