MODE & STIL

Paul Mitchell – verdenskendt hårpleje

Af november 14, 2019 november 29th, 2019 Ingen Kommentar

Er du på udkig efter nogle nye, miljøvenlige hårprodukter? Så er du landet det helt rette sted. Lige her kan du nemlig læse meget mere om de lækre hårprodukter fra Paul Mitchell. Brandet blev etableret i 1980 af frisøren Paul Mitchell, modekonsulenten Jeanne Braa og guruen John Paul Dejoria. Siden da er der blevet skabt forskellige serier af luksus hårplejeprodukter, som alle erkendt over hele verden. Er du således interesseret i at afprøve nogle af de yderst anerkendte hårprodukter, finder du lige her et stort udvalg af produkter fra Paul Mitchell.

Hårpleje med fokus på vores miljø samt dyrevelfærd

Paul Mitchell er således kendt hele verden over, og brandet er især kendt for deres hårprodukter, som er særdeles innovative. De er desuden blevet værdsat for deres meget klare holdninger til miljøet og til dyreforsøg, som de tager helt afstand til. De har gennem tiden vundet en lang række priser, som hylder deres fantastiske arbejde i branchen. Deres store fokus på naturen og vores miljø er nemlig værdsat af mange, og de var desuden det første brand i skønhedsindustrien, der offentligt stod frem og tog afstand fra dyreforsøg. Derfor modtog de i 1990 også en humanitær pris fra People Magazine, der hyldede dem for deres klare holdninger samt deres afstandtagen fra dyreforsøg.

Hårprodukter til enhver hårtype

Produktsortimentet fra Paul Mitchell spænder bredt, og der er derfor produkter til de flestes behov. Det indeholder en lang række prisvindende hårplejeserier, der blandt andet tilfører dig hår styrke, volumen, glas, farvebeskyttelse og krølledefinition. En af de prisvindende serier er Tea Tree serien. Denne serie er bygget på naturligt Tea Tree olie, hvilket virker lindrende på hovedbunden. En anden prisvindende serie fra Paul Mitchell er Awapuhi serien, der er yderst eksklusiv og som tilfører dit hår ekstra fugt. Køber du således et produkt fra Paul Mitchell, kan du være helt sikker på at få et produkt af høj kvalitet. Du kan med stor fordel tage et kig på deres Sculpting Foam Flexible Style, som er en absolut favorit verden over. Skummet har en blødgørende effekt på håret, men det giver samtidigt stærkt, dog fleksibelt, kontrol over din ønskede frisure. Derudover tæmmer produktet også krus med stor effektivitet. Ønsker du således at få nogle hårprodukter, som giver dig sund og velplejet hår, men uden at det skader hverken miljøet eller dyrene, så er Paul Mitchell det helt rette brand for dig.

Skriv en Kommentar

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.