Generelt

Ny form for kropsterapi får dig tættere på dig selv og giver dig ro

Af april 28, 2020 Ingen Kommentar

Livet i nutidens samfund kan være utroligt stressende, og derfor får flere og flere øjnene op for kropsterapiens helende kræfter. Indenfor kropsterapi-branchen udvikles der hele tiden nye teknikker, for at man altid kan tilbyde den allerbedste behandling. Dette har igennem tiderne resulteret i en række forskellige behandlingsmetoder, men få af disse tilbyder samme form for selvforståelse og ro, som Body All Mind kropsterapi kan give dig. Ved at kombinere flere forskellige teknikker, frem for at fokusere på én enkelt, har man en mere holistisk tilgang til kundens velvære. Man ser altså på helheden af dig, frem for de forskellige dele af din krop, for bedst at kunne finde ud af, præcis hvad hver enkelt har brug for. Du kan læse meget mere om denne spændende nye form for terapi på www.bodyallmind.com.

Kun det bedste, både for terapeuten og klienten

Med en Body All Mind-uddannet kropsterapeut kan du være sikker på, at du er i gode hænder. Body All Mind kropsterapeuter har fået samme gode behandling under uddannelsesforløbet, som kunderne får. Det er nemlig vigtigt, at der også er fokus på, hvad der virker bedst for udviklingen af hver enkelt behandler, så de kan give den bedste oplevelse for kunden. Derudover er der også stort fokus på efteruddannelse, så både Body All Mind-uddannede terapeuter og terapeuter med anden uddannelse kan fortsætte med at udvikle deres kompetencer.

Forkæl dig selv, eller en du holder af

Body All Mind kropsterapi er noget man selv skal opleve, før man helt forstår, hvor fantastisk det er. Derfor vil vi på det kraftigste anbefale, at du bestiller en tid med det samme. Hvis du til gengæld føler dig mere i et givende humør, så kan du også overveje at give en behandling som en gave til en, du holder af, i stedet.

Skriv en Kommentar

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.