Generelt

Kom nemmere over trinene med ramper til dørtrin

Af november 15, 2021 december 7th, 2021 Ingen Kommentar

Hvis du bruger enten kørestol eller rollator, kan det være svært at komme over dørtrinene. Sådan bør det naturligvis ikke være. Selvom du oplever vanskeligheder med at gå, bør du stadig kunne færdes ligeså frit, som du ønsker. Derfor er en dørtrinsrampe en fantastisk løsning. Med ramper til dørtrin kan du let passere dørtrinene.

Forskellige ramper til forskellige slags behov

Du har mulighed for at vælge blandt flere forskellige slags ramper til dørtrin. På den måde kan du selv udvælge den slags rampe, der passer bedst til din bolig. Blandt andet kan du vælge blandt ramper af enten gummi eller aluminium. De kan begge monteres på hver sin side af dørtrinnet. Det giver dig en rampe med dobbeltsider, som du kan lægge henover dørtrinnet.

Vælg mellem ensidig eller dobbeltsidig dørtrinsrampe

Når du skal købe ramper til dørtrin, skal du forholde dig til, om du vil have en rampe, der er ensidige eller dobbeltsidig. Sagt med andre ord skal du forholde dig til, om dørtrinsrampen skal ligge på den ene, eller begge, sider af dørtrinnet.

Hvis du vælger en ensidig dørtrinsrampe, kan du lukke døren, selvom ramperne er der. Derfor er det oftest denne løsning, som privatpersoner vælger, når de gerne vil kunne komme rundt i deres bolig med enten rollator eller kørestol.

Hvis du derimod vælger en dobbeltsidig dørtrinsrampe, vil den ligge henover dørtrinnet. Det er derfor en bedre løsning til mere offentlige bygninger, hvor man ønsker en midlertidig løsning, så folk med kørestol kan komme ind. Når en rampe er dobbeltsidig, kan døren nemlig ikke lukkes. Til gengæld er det en fantastisk rampe at tage med sig på farten. På den måde er du altid sikker på, at du kan komme ind.

Let at montere

En stor fordel ved de fleste ramper til dørtrin er, at de er nemmere at montere. Derfor behøves du i mange tilfælde ikke at skulle kontakte en håndværker. Hvis du blot følger den medfølgende manual, kan du let og nemt sætte rampen op.

Skriv en Kommentar

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.