Generelt

Klippe og klistre

Af oktober 3, 2019 Ingen Kommentar

Er det tid til en af de hyggelige dage med familien, hvor man klipper og klistrer? Skal i have printet nogle fine billeder og lave collager? For at det kan lade sig gøre, skal man først og fremmest have en printer. Endnu bedre hvis printeren kan printe i farver, så bliver det rigtig pænt. Så er der selvfølgelig også andre måder man kan skabe en hyggelig klippe og klistre dag

Hvad skal jeg bruge?

Når man skal klippe og klistre, siger det lidt sig selv hvad man skal gøre. Der er forskellige måder at gøre det på. For eksempel kan man tage nogle gamle magasiner og blade og klippe billeder af ting og sager ud og så klistre det på en planche. Hermed får du lavet en collage.

Man kan også lave en collage med billeder man selv printer. Ved denne måde skal man bruge lidt flere ting. Her er en printer selvfølgelig et must, for hvis du ingen printer har, kan du ikke printe billederne. Mange har en printer stående derhjemme, dog bruger de den ikke særlig tit. Ved at lave de her klippe og klistre dage, kan man få dem brugt. På sådanne dage er det vigtigt med printerpatroner, både farvepatroner men også blækpatroner. Det er jo lidt kedeligt, hvis det kun er sort/hvide billeder man kan printe. Denne mulighed er selvfølgelig også bedst, hvis man ejer en blækprinter og ikke en laserprinter, da blækprinteren kan printe i farver og det gør laserprinteren ikke.

En sidste måde man kan klippe og klistre på, er at gå ud i naturen og finde fysiske ting og lave en collage med det. For eksempel kan man gå udenfor og finde nogle blade og blomster, klippe dem fine og klistre det på en collage. Det er meget kreativt og her er det også meget hyggeligt. Man kan bare gå en tur og så stoppe op nogle gange for at samle diverse ting.

Skriv en Kommentar

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.