MODE & STIL

Inspiration – sommertøj til mænd

Af maj 17, 2020 juni 15th, 2020 Ingen Kommentar

Sommeren nærmer sig hastigt, hvilket betyder, at vintertøjet skal pakkes væk, og sommertøjet skal frem. Sommerens mode begynder at komme frem i butikkerne netop for, at du kan iklæde dig sommerens mode. For de fleste er der intet bedre end at have tøj liggende i skabet, som kalder på, at du skal have det på. Der er mange forskellige måder at sammensatte outfits på, men her vil du finde inspiration til sommermoden i år.

To veje – farverigt vs. hvidt

Du kan vælge at gå to forskellige veje, når det kommer til sommerens outfits. Du kan vælge at iføre dig et helt hvidt outfit eller et farverigt outfit. Begge outfits emmer af sommer, sol og glæde, da det er lyse farver, som passer ind til denne årstid. Lad dig inspirere og køb tøj fra Tommy Hilfiger.

Til det hvide outfit kan du tage et par hvide shorts på sammen med en bluse i en hvid nuance. Det kan være en lyseblå eller lysegrå bluse. Sammen med blusen og shortsene kan du runde dit outfit af med et par dine yndlings sneakers, gerne i en lys farve. Hav en klar vision for dit outfit nemlig, at det skal være lyst, venligt og sommerligt. Et hvidt outfit leder op til en dejlig sommeraften med god mad og et glas af din yndlingsvin.

Det farverige outfit rummer alle sommerens farver. I dette outfit kan du tage udgangspunkt i en neutral farve såsom en hvid bluse, men med lidt print på. Til blusen kan du tage et par farverige shorts på, hvor farven er ens med en af farverne på blusen. Her skaber du en rød tråd.

Inspirationen
Det gælder om, at du kan lade dig inspirere af moden og gøre det til din egen. Du kan få inspiration fra mærker såsom Tommy Hilfiger, og du kan endda få det helt hjem til din garderobe ved at købe tøj fra dette mærke. Ved sommertid gælder det om at tænke lysefarver, som er med til at sætte et ekstra præg på dit outfit samtidig med, at det er en hyldest til sommeren og gode stunder.

Skriv en Kommentar

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.