TIL MÆND

Hyggeligt familiesamvær eller drengestreger med vennerne?

Af oktober 2, 2019 Ingen Kommentar

Som mand med kæreste, kone, børn, eller hvad der nu måtte være, er det altid – eller for det meste i hvert fald, en fornøjelse at være sammen med disse. Det kan være meget hyggeligt at sidde en fredag aften med Disney Sjov kørende i baggrunden, eller tage en tur i Legoland for børnenes skyld. Men sommetider kan det måske godt blive lidt meget med alt familiehyggen.

Tag på en drengetur med vennerne

Når det lige går lidt for meget op i bleer, der skal skiftes, og blomster der skal købes, er en tur med vennerne en super god måde at koble af på. Der er mange forskellige muligheder for, hvad I kan lave. Det kunne være en tur på sports-bar til en god fodboldkamp og en øl, en tur i biografen for at se den nyeste Marvel film, men der er også et væld af oplevelser man kan booke online. Det kunne f.eks. være:

  • Ølsmagning på et bryggeri.
  • Få lavet jeres egen whiskyflaske.
  • Køre Ferrari, enten på vej eller på bane.
  • Svæveflyvning ved en svæveflyveklub.

Mulighederne er mange, og der er helt sikkert noget, som du og dine venner vil synes er sjovt. Det behøver heller ikke være en dyr affære, da mange af de oplevelser I kan prøve, ikke ligger til de vildeste priser.

Overskud der holder

Efter en sådan tur med drengene, er der også blevet tanket op, så du igen kan være det familiemenneske, du gerne vil være. Samtidigt får din familie en glad mand tilbage, som helt sikkert vil være fraværet værd. Arbejdet vil højst sandsynligt også blive en tand nemmere og mindre uoverskueligt, efter en lille pause fra det hele, hvor det bare har været dig, dine venner, og en super god oplevelse der har været det primære fokus.

Skriv en Kommentar

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.