Generelt

Hvorfor tage på en grupperejse?

Af august 23, 2019 Ingen Kommentar

Adventuredk tilbyder grupperejser for unge i alderen 18-35 år. Vi har inddelt rejserne i aldersgrupperne 18-30, 23-30 og 28-35 år, så du kan rejse med andre på din egen alder. Det betyder, at uanset om du lige har fået sabbatår og skal af sted på din første rejse alene, eller er en inkarneret rejsenørd og har rejst mange gange før, vil der være en rejse, som passer lige til dig.

På en grupperejse med AdventureDK rejser du afsted sammen med 18-20 andre unge mennesker. Rejsegruppen følges ad under hele rejsen, og I skal sammen dele alle de fantastiske oplevelser, I har i vente. Inden afrejse vil I møde hinanden til et takeoff-møde, og her kan du få sagt hej til dine kommende rejsekammerater, inden det for alvor går løs. Når I mødes næste gange, står I i lufthavnen klar til at tage af sted på jeres fælles rejseeventyr.

Når man rejser i en gruppe, vil I opleve, at I meget hurtigt bliver tætte og kommer ind på hinanden. Allerede efter kort tid vil det føles som om, at I har kendt hinanden længe. Alle de mange nye indtryk og oplevelser, I får på rejsen, vil bringe jer tæt sammen og skabe et helt unikt bånd mellem jer. I vil stå overfor fremmede kulturer, udfordre jeres egne grænser og møde mennesker, der er meget anderledes end jer selv. Alt dette skal I gøre i fællesskab i rejsegruppen, og det vil uden tvivl bringe jer tæt sammen!

Når rejsen er slut, vil du have fået en ny bunke venner – ikke blot mens I er afsted, men sikkert for resten af livet. Når I kommer hjem til Danmark, vil I sammen mindes, alle de sjove og fantastiske oplevelser I har haft. Selvom du selvfølgelig kan fortælle og vise billeder til familie og venner derhjemme, er det noget helt specielt at kunne dele rejsen med dem, der rent faktisk også har været der!

Skriv en Kommentar

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.