KUNST

Hvordan man laver et kunstværk med en printer og blæk

Af maj 13, 2019 Ingen Kommentar

Man kan godt lave kunst med få midler

Der er mange, som gerne vil kunne lave en form for kunstværk, men det er ikke alle som formår at gøre dette. Mange har måske kun en printer og noget blæk til rådighed. Hvis dette er tilfældet, er der ikke så meget man kan lege med. Derfor må man være kreativ.

Skal man lave et kunstværk, skal det være specielt og meget originalt. Dette tænker du nok, er en umulig opgave med kun en printer og blæk. Men det kan godt lade sig gøre. Find inspiration på Google og find evt. et billede eller flere, hvor du godt kan lide motivet, temaet eller farverne.

Kunsten som du selv har lavet

Næste skridt er at prøve at genskabe eller komme med sin egen version af et tema eller motiv. Dette kan man gøre ved at printe forskellige mønstre eller andet ud, som fylder hele arket. Dem printer man mange forskellige af, så det til sidst, bliver en stor samling af mange forskellige billeder og kopier, som man kan samle på en væg og hænge op. Dermed har man et forslag til et kunstværk, som man selv har lavet også kun med printer og blæk.

Et andet alternativ er at forstørre et motiv, man godt kan lide og så printe det ud på flere ark. Når arkene er samlet, vil det blive til en større version af motivet. På den måde vil det virke mere opsigts væggene.

Sørg for at blækken ikke løber op

Det vigtige er at man har blæk nok i sine blækpatroner, ellers kommer man ikke så langt med sit nye kunstværk. Det nytter ikke noget at kunstværket kun er halvt færdigt, så man ikke får det fuldendte billede og effekt. Det ville være det sammen som, hvis kunstneren løb tør for maling, før han kunne male f.eks. ansigtet på personen, som skal optræde i billedet.