Generelt

Hvilke typer af laminatgulv findes?

Af november 20, 2019 Ingen Kommentar

Laminatgulve er en spændende gulvtype, da du ved at vælge et laminat gulv, både får et praktisk og slidstærkt gulv, samt et stort meget stort udvalg af designs, som det eksempelvis ses hos en af Danmarks førende gulvforhandlere FlotteGulve.dk, se mere her.

Laminatgulv med trælook, klinkelook eller noget helt tredje

Et laminatgulv er opbygget af flere lag, hvoraf det er et printet lag, der giver gulvet sit udseende, hvilket betyder, at det nærmest kun er fantasien, der sætter grænser for gulvets udseende.

De fleste laminatgulve, har et udseende, som er inspireret af træ, hvilket i sig selv giver mange forskellige varianter, der spænder fra lyse til mørke træsorter samt tonede trælook eksempelvis gråtonede gulve, som i dag er yderst populære.

Et andet populært udseende til laminatgulvet er klinkelooket, der også findes i mange forskellige farver og varianter.

Du kan også få laminatgulve, der er ensfarvede eller har et dekorativt mønster.

Laminatgulve i forskellige formater

Både trægulve og klinker fås i forskellige formater, som har stor betydning for det udtryk gulvet har. Det samme gælder for laminatgulve. Eksempelvis kan du i dag få laminatgulve med trælook i både plankeformat, 3-stavs parketformat og i stavparketformat. Sidstnævnte kaldes også for sildebensformat og gør det muligt at lægge et laminatgulv i det klassiske sildebensmønster.

Laminatgulve med højglans overflade

De fleste laminatgulve har en mat overflade, hvilket svarer til størstedelen af trægulve og klinker, men du kan også købe laminatgulve med en højglans overflade, som du bogstaveligt talt kan spejle dig i, hvilket er enormt flot at se på, dog skal du være opmærksom på at overfladen også vil genspejle lys. Derfor skal en højglansoverflade nøje overvejes, på steder med store vinduesflader.

Laminatgulve findes i dag også med strukturerede overflader, der gør, at gulvet ikke bare ser ud som et trægulv, men som også føles som et trægulv.

Med det store udvalg af laminatgulve i forskellige designs og formater er det muligt altid at finde et laminatgulv, som passer til den indretningsstilart og smag du har.

Skriv en Kommentar

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.