Generelt

Hvad skal du lave i dit sabbatår?

Af august 26, 2019 Ingen Kommentar

Hvis du lige har færdiggjort din ungdomsuddannelse og har valgt at vente med at søge ind på en videregående uddannelse, har du nu et helt år eller mere, hvor du fuldstændig selv skal prioritere din tid og finde på noget at lave. Selvom det kan virke rigtig fedt med en pause uddannelse, bøger og afleveringer, kan det også meget hurtigt blive kedeligt at gå derhjemme, hvis ikke du har noget at tage dig til. Men hvad skal du så finde på at lave?

Arbejd for en stor opsparing

Noget som mange bruger deres sabbatår på, er at arbejde, så de kan tjene penge til en opsparing. Det er rart at have noget at stå op til hver morgen, da du hurtigt kan ryge helt ud af en hverdag, når du går hjemme og selv skal disponere din tid. Når du når til enden af året og har fået opbygget en fornuftig opsparing, kan du vælge at gøre flere ting. Mange vælger at tage et 2. sabbatår, hvor de rejser for alle de penge, de har tjent. Kender du andre, der også vælger at opspare til en rejse, kunne I f.eks. tage på en ungdomsrejse til Golden Sands – læs mere. Andre vælger at bruge deres opsparing på en lejlighed f.eks. Hvis du har en idé om, hvad du vil studere i fremtiden, kan du med fordel søge et job, der har lidt med uddannelsen at gøre. Det vil kun gavne dig.

Forbered dig på din uddannelse og tag suppleringsfag

Er du klar over, hvilken uddannelse du vil søge ind på til året efter dit sabbatår, men har du ikke haft fag nok på din ungdomsuddannelse til at opfylde adgangskravene? Så kan du bruge dit sabbatår på at tage ét eller flere suppleringsfag, så du kan komme ind på din drømmeuddannelse.

Skriv en Kommentar

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.