Generelt

Hvad er bedre end drengestreger og tøsefnidder?

Af november 20, 2019 Ingen Kommentar

Når man er teenager, er der ikke noget, der er bedre end drengestreger og tøsefnidder. Det er meget af det, som ens hverdag kommer til at gå med, og som voksne er det bare med at omfavne den tid og lade de unge mennesker hygge sig. Derfor er der ikke noget, der er meget bedre end at give disse unge mennesker et år til virkelig at få hygget sig sammen, hvorfor det blandt andet er blevet meget populært med et år eller to på en efterskole.

De lærer om ansvar

På en efterskole kommer man nemlig til at bo helt tæt sammen med nogle andre unge mennesker, og det betyder, at man skaber sig nogle forhold og nogle venskaber, der vil vare for livet. Man får ligeledes et helt andet menneskesyn, hvor man på et andet niveau lærer at tage sig af hinanden, hjælpe hinanden og drage omsorg for hinanden. For pludselig er der ingen forældre, og derfor er de unge nødt til at blive mere ansvarsfulde.

Bliv klar på livet på en idrætsefterskole

Det er for eksempel noget, der vægtes højt på en populær idrætsefterskole. Her er det nemlig altid vigtigt med kammeratskab, når man står ude på banen. Der er intet i livet, der er vigtigere end godt sammenhold, masser af samarbejde og den støtte, support og motivation, man kan drage af hinanden. Og det er alt sammen noget, de unge mennesker lærer samtidig med, at de har det sjovt og hygger sig på en idrætsefterskole. På den måde er en efterskole med fokus på idræt med til at forme de unge mennesker, således de bliver klar til det voksne liv og alle de ting, det byder på – også hvad angår de mange udfordringer. Så selvom det faglige og sporten er i fokus, er livsdannelse også en vigtig del af hverdagen.

Skriv en Kommentar

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.