Generelt

Her skal du tage spontant hen på juleferie

Af december 8, 2019 Ingen Kommentar

Har du nogensinde overvejet at holde jul et andet sted end derhjemme i din egen stue? Selvom det kan føles lidt underligt at bryde traditionerne om, hvordan det altid har været, kan det være spændende at prøve noget nyt. Du kan tage nå at tage af sted på en spontan tur for at fejre jul med din familie et nyt sted.

Hold jul på ski

Hvis du gerne vil et sted hen, hvor omgivelserne i dén grad lægger op til hygge og julestemning, skal du tage på skiferie med din familie. Det er aldrig sikkert, at der kommer sne herhjemme til jul, men hvis du tager på skiferie, er du sikker på at få en hvid jul. Der er noget virkelig hyggeligt over at stå på ski udenfor hele dagen, for så at tage hjem og nyde en kop varm kakao foran pejsen.

Tag i sommerhus og fejr jul

Du kan også vælge at tage din familie med i sommerhus til jul. Det er lidt ligesom at være derhjemme, men bare endnu mere hyggeligt. Det er som om, at der altid er en helt speciel stemning i et sommerhus. Et sommerhus lægger op til brætspilsaftener, filmaftener i sofaen og lange gåture i den omkringliggende natur. Hvis du og din familie skal køre langt for et komme til sommerhuset, og I har små børn med, kan I med fordel holde dem underholdt med noget nyt legetøj. Shop Our Generation dukker her f.eks.

Hold en anderledes jul sydpå

Hvis du vil prøve noget, der er helt anderledes end en traditionel jul i det danske, skal du tage sydpå og holde badeferie. Det er der ikke helt vildt meget jul over, men det har alligevel noget hyggeligt over sig. Det vil også være en oplagt løsning, hvis ikke du er specielt vild med jul.

Skriv en Kommentar

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.