MODE & STIL

Hemmeligheden bag en hyggelig stue

Af februar 23, 2020 Ingen Kommentar

Går du også og drømmer om en ny stue, men du kan simpelthen ikke overskue eller komme i tanke om, hvordan du skal gribe det hele an? Det er også svært. For hvad er egentlig ens stil lige nu? Hvad er det, man går og drømmer om? Det kan være svært at overskue alle de muligheder, der er.

Komfortabel over design

Et godt udgangspunkt er altid, at der skal skabes personlighed i hjemmet, og det skal der helt sikkert også i stuen. Man skal kunne se, at det er lige præcis DIT hjem, man træder ind i, og ikke naboens. Derfor er portrætbilleder af børnene, feriebilleder og måske endda samleobjekter alt sammen med til at vise, hvem I er som familie. Alligevel er dette ikke altafgørende, for noget af det vigtigste i stuen er i den grad også at have en lækker sofa at sidde i. Med lækker menes der ikke kun et lækkert design, det må det også gerne have, men der menes i høj grad også, at den skal være rar at sidde i.

Størrelsen skal passe til familien

Da sofaen også er det, der bliver samlingspunktet for familien i stuen, er det i den grad også vigtigt, at der er plads til alle. Hele familien skal have mulighed for at flyde ud og slappe af efter en lang dag på arbejde eller i skole. Derfor er det særdeles vigtigt, at hele familien er med til at overveje, om alle sidder, som de skal. Man skal altså ikke kun lige kunne sidde der alle sammen, så man sidder helt ret i sofaen, og nærmest føler, at man får hold i ryggen. Nej, der skal være god med plads, hvor man kan smække fødderne op, og hvor der er plads til en tablet eller to ved siden af. I sofaen skal der være plads til alle og deres behov.

Skriv en Kommentar

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.