Generelt

Har du svært ved at score?

Af december 30, 2020 januar 3rd, 2021 Ingen Kommentar

Er det altid dig, der må stå i baggrunden, når alle dine venner scorer til højre og venstre? At være god til at score handler rigtig meget om selvtillid, og det er ikke alle, som er så frembrusende, at de tør at flirte med tilfælde personer – og det er ærgerligt, hvis man egentlig godt kunne tænke sig at være bedre til at score.

Man kan godt lære at blive bedre til at score, og her kan du eksempelvis tage fat i en af de venner, du har, som er god til at score og snakke med folk generelt. Eller kan du jo også prøve at tage et scorekursus – det er helt op til dig, hvordan du vil lære det.

Find ud af, hvad der virker for andre 

Hvis du har nogle gode venner eller veninder, som du har lagt mærke til, er gode til det der med at flirte, er det en god ide, hvis du starter med at tage fat i dem. De har helt sikkert nogle gode tips, som de med glæde vil dele med dig.

Hvis du ikke er så meget for at spørge dem direkte, kan du også bare lægge mærke til, hvad de gør, når de flirter med folk på klubberne eller på værtshuse. Så kan du tænke over, om de har nogle specielle moves, som de altid bruger, og som også ser ud til at virke.

Prøv et godt scorekursus

Hvis du stadig synes, at det med at score ikke virker helt ligetil, kan du også prøve dig frem med et scorekursus.

https://singlecoach.dk/scorekursus/ kan du eksempelvis finde et meget effektivt scorekursus til mænd, hvor du vil lære lidt mere om, hvordan man bliver bedre til at charme sig ind på, hvem end det er, man gerne vil score.

Skriv en Kommentar

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.