Generelt

Gør dig selv og din bolig en tjeneste – få en sund have

Af september 25, 2019 Ingen Kommentar

En sund og frodig have kan gøre underværker for dig selv og din bolig. Det giver en glæde i sjælen og en afslappethed i sindet at kigge ud på eller sidde i en have med perfekt græsplæne og strålende blomster og bed. For din bolig kan det betyde at det overordnede billede af din bolig går et par niveauer op via sammenspillet og dynamikken mellem have og bolig. Derudover kan en rigtig god have give bonus på boligens prisevaluering. Det kræver dog lidt arbejde at opnå den perfekte have, men det er langtfra uden for rækkevidde – lige meget hvilket stadie din have er i nu.

Sådan bærer du dig ad med at skabe den perfekte have

Der er mange steder at tage fat, når det gælder om at skabe Edens Have ude i baghaven – her er nogle af områderne:

  • Selve fundamentet til en strålende have er græsplænen. Hvis den ikke sidder i skabet, har det indvirkning på, hvordan man ser på alt andet i haven. Hvis boligens vægge alle er en hæslig farve, kan det være lige meget, hvor smuk indretningen er. For at give græsplænen de optimale forhold til at gro, kræver det at jorden er optimal. Du kan b.la. anskaffe maskiner, der tilrettelægger jorden, så græsset nemt kan springe strålende frem.

  • Prøv så vidt muligt altid at have en have, der er fri for ukrudt og mos. Disse planter suger alt det livgivende fra f.eks. græsset, og så ser det heller ikke specielt kønt ud.

  • Planlæg dine klipninger af græsplænen, så længden altid er den perfekte. Skip b.la. klipningen lige op til vinter, så græsset har kræfterne til at bekæmpe mos igennem vinteren.

  • Når det kommer til indretningen og pyntningen, kan det hjælpe at opdele haven i områder, der hver har sit at byde på.

Skriv en Kommentar

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.