KUNST

Gør det moderne kontorlandskab endnu bedre

Af august 30, 2019 Ingen Kommentar

I mange danske og internationale virksomheder i der er åbne kontorlandskaber det helt nye. Der bliver argumenteret for, at det vil skabe bedre dialog mellem medarbejdere og på den måde øge vidensdeling og kompetenceniveau. Samtidig vil det også øge sammenholdet mellem medarbejdere, fordi man automatisk får mere med hinanden at gøre.

Dog glemmer man at fortælle, hvilke aspekter af de åbne kontorlandskaber der kan have negativ indflydelse på medarbejderne. Mange føler sig udsat, når de sidder i et åbent kontorlandskab, og vil måske derfor være mindre produktive. Netop det modsatte af hvad ledelsen ønskede.

Derfor er det heldigt, at der er en række ting, man kan gøre for at kombinere de to. Hvor man både lytter til medarbejdernes ønsker samtidig med, at ledelsen får sin vilje. Man kan f.eks. købe skærmvægge. Skærmvægge fungerer godt i, at de ikke lukker folk helt af, men samtidig kan de give den mængde privatliv, folk gerne vil have for at kunne arbejde koncentreret. Som leder bør man selvfølgelig snakke med sine medarbejdere om hvad de ønsker sig. Nogle kan godt lide at sidde i det åbne landskab, hvor nogle vil foretrække at blive skærmet af.

Skærmvægge er også rigtig gode til at forbedre akustikken i et stort kontor. Der er ofte mange mennesker samlet, og når nogle snakker meget højt, kan det være utroligt svært at koncentrere sig, om det arbejde man sidder med.

Der findes også skærmvægge, som er mere forklædt end den klassiske skærmvæg, du nok kender. Det kan være en god måde både at få lidt kunst ind på kontoret i form af et billede men samtidig med, at det gør noget for akustikken, så det har en dobbelt effekt

Man kan vælge både at skærme sin egen lille plads ind for at forbedre akustikken, eller man kan vælge den generelle løsning og sørge for bedre akustik i hele rummet gennem vægpanelerne.

Skriv en Kommentar

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.