Generelt

Få styr på fluorescerende lysstofrør

Af juni 5, 2020 Ingen Kommentar

Hver gang du installerer eller udskifter din overbelysning, er det vigtigt, at du kender farvetemperatur, så du har belysning, der er konstant, der spænder over hele dit dækningsområde. Farvetemperatur er bedømt på en skala kaldet Kelvin (K) og farve varierer normalt mellem 2400k og 6500k. En lavere kelvin-værdi betyder, at lysudgangen kommer tættere på en orange eller “varm” eller “blød” farvetone. 4000k T8-pærer er kendt for at være ”cool hvid” med en farveudgang, der er tæt på klare metalhalogenider. Denne farvetemperatur anbefales til arbejdsområder og kontorer. 5000+ kelvin T8’er er ”dagslys” -ækvivalent med en glød, der er mere blå end traditionel belysning. Farvetemperatur i dagslys anbefales til områder med høj sikkerhed, garage og displayområder. Se følgende billede nedenfor som reference.

Køb LED lysstofrør

Der har været en stor forbrugernes efterspørgsel efter kvalitetsudskiftningsprodukter til LED, der medførte en række industriændringer, der startede med indførelsen af den rette lyseffekt og sikkerhedsstandarder. Meget af udviklingen stammer fra anlægs- og bygningsledere, der leder efter måder at erstatte lysstofrør, der er problematiske med en længere levetidsløsning. Der er mere et behov for udvikling for at arbejde med udfasning af T12-ballastteknologien, hvilket har bragt mange mennesker til at se efter løsninger, der giver mulighed for genbrug af alle eksisterende inventar uden at skulle gennemgå en kostbar konvertering til en anden teknologi. Udskiftningsrør til LED lysstofrør manglede ikke kun noget stort lysudbytte, men sikkerhedscertificeringerne var temmelig ikke-eksisterende. Mangel på kvalitet medførte tidlige udskiftningsløsninger, der desværre gav tidlige købere et dårligt indtryk af teknologien til LED-lysstofremskiftningsmuligheder.

Sammenlign med andre sider

Forhåbentlig har denne guide bidraget til at forenkle det grundlæggende for, hvordan du vælger den bedste løsning til dine LED-lysrørudskiftningsbehov. Du kan være afhængig af forskellige hjemmesider, for altid at have det bedste valg af alle de muligheder, der er tilgængelige på markedet fra de mest pålidelige og førende producenter og til overkommelige priser.

Skriv en Kommentar

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.