Generelt

Disse haveprojekter skal du kaste dig ud i til foråret

Af november 25, 2019 Ingen Kommentar

Hvis du normalt har meget grønne fingrer og holder af at være i haven, står det måske nok ret stille her i efterårs- og vintermånederne. Til gengæld kan du begynde at planlægge forårets haveprojekter, så du har noget at gå og glæde dig til. Måske du allerede har en klar idé om, hvad du skal have lavet. Hvis ikke, kan du her få nogle idéer.

Byg en ny terrasse

Hvis du har en terrasse, der er gammel eller slidt og derfor ikke bliver brugt specielt meget, kunne dit forårsprojekt bestå i at bygge en ny terrasse. Det er nemlig ærgerligt, hvis du lige nu har en terrasse, der ikke bliver udnyttet optimalt. En terrasse kan fungere som et virkelig godt samlingssted for både venner og familie. Det er der, du kan holde grillaftener med din familie eller invitere dine venner forbi til en sommerdrink. Hvis du beslutter at bygge en ny terrasse, kan du f.eks. finde Wimex terrassebrædder her.

Lav en ny urtehave

Der er noget rigtig hyggeligt over en urtehave, hvor du kan gå ud og plukke urter til dagens aftensmåltid el.lign. Hvis du gerne vil have dine urter samlet ét sted, kan du vælge at lave en urtehave. Du kan med fordel placere den nær en indgang til dit hjem, så du ikke skal igennem hele haven, når du står lige midt i madlavningen.

Plant buske og træer

Hvis du drømmer om en lidt mere eventyrlig have, hvor der også er plads til, at børnene kan lege, kan du plante nogle flere buske og træer. Hvis du har svært ved at lokke dine børn med udenfor normalt, vil det være en rigtig god løsning med nogle flere ting i haven, så der er noget at gemme sig i og løbe rundt omkring.

Skriv en Kommentar

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.