MODE & STIL

Det har du brug for i din garderobe i efteråret

Af august 30, 2019 Ingen Kommentar

Nu hvor sommeren i Danmark langsomt bliver skiftet ud med efterår, er det tid til at opdatere garderoben. Vi kan ikke længere gå med de blomstrede sommernederdele eller sommersandalerne. Vi har brug for noget varmere i takt med, at det bliver koldere og koldere udenfor.

Lækre sweaters

Eftersom efterår er vejen mellem sommer og vinter, kan vejret være meget blandet. I starten kan det sagtens være varmt nok til en t-shirt, men det kan til gengæld skifte rigtig hurtigt. Derfor er det godt med et par lækre sweaters, du kan smide over, når det bliver for koldt. Vi kan hurtigt være tilbøjelige til at købe en masse forskelligt, billigt tøj, men hvis du i stedet vælger at investere i nogle lidt dyrere sweatre, vil de højst sandsynlig også holde dig flere sæsoner. Når du har betalt lige dét ekstra for et stykke tøj, lærer du også at nyde det meget mere. Find et par sweaters i nogle basisfarver og af god kvalitet, så de passer til resten af din garderobe. Du kan f.eks. handle hos BRUUN BRUUN online.

Et par lækre jeans

Nu hvor vejret ikke længere er til den korte sommernederdel, er det essentielt med noget længere og varmere. Skift nederdelen ud med et par lækre jeans, du kan holde varmen i, men samtidig se smart ud i. Det findes jeans i mange farver og faconer. Det er bare med at finde dem, du føler dig bedst tilpas i.

Fine detaljer, der holder dig varm

Sidst, men ikke mindst, har du brug for alle de fine detaljer, der samtidig holder dig varm. Det vil sige et fedt tørklæde af god kvalitet, en blød hue, der kan holde dine ører varme eller et par søde vanter. Det er så rart at pakke sig godt ind, når du skal ud i efterårets vilde vejr.

Skriv en Kommentar

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.