MODE & STIL

Derfor skal I have et hyggehjørne på kontoret

Af januar 22, 2020 Ingen Kommentar

Det er let at forstå, hvorfor gode skriveborde og kontor er vigtige, når man skal indrette et kontor. Men det er faktisk også vigtigt at have et hyggehjørne på kontoret. Hvorfor? Læs med her!

Et hyggehjørne giver sammenhold

Man tilbringer mange timer på kontoret med sine kollegaer. Det er bestemt ikke ligegyldigt, hvordan man har det med sine kollegaer. Hvis man er glad for sine kollegaer, kan det betyde, at man er mere effektiv på arbejdet, har nemmere ved at spørge om hjælp – og generelt har en bedre mavefornemmelse omkring ens arbejdsplads.

Det er selvfølgelig ikke tilstrækkeligt at have et hyggeligt sted at samles – men det kan i den grad understøtte vejen mod et godt sammenhold.

Der er bare noget ved at have en plads, der betragtes som “hyggehjørnet”, hvor der kan tales uformelt, og hvor man kan læne sig tilbage og slappe af.

Et hyggehjørne sender det rigtige signal

Et hyggehjørne sender også et signal til de kunder, der kommer ud til jeres virksomhed. Et hyggehjørne sender signalet om en virksomhed, som også har plads til andet end ren professionalisme – og dem har man større tendens til at have troværdighed til.

Selv hvis man er kunde hos et firma, der bidrager med sagkyndig assistance, kan man ubevist lede efter noget menneskeligt – og det er bestemt ikke en overdrivelse at sige, at et hyggehjørne kan udvise menneskelighed!

Hvis du eller I leder efter møbler til at indrette jeres hyggehjørne med, så kan det være en fordel at gøre det med loungemøbler – som er særligt kendetegnet ved at være møbler, som er gode at læne sig tilbage i.

Mere afslapning i pausen giver større effektivitet under arbejdet

Ved du, hvad der også er menneskeligt? At have et behov for at slappe af. Vi er ikke robotter, og der er ingen, der kan arbejde effektivt otte timer i streg. Det er et menneskeligt behov at få lov til at slappe af – og gør man ikke det bedst med sine medkollegaer, og mens man er lænet tilbage i en sofa?

Man har også mulighed for at arbejde mere effektivt, hvis man får lov til at slappe ordentlig af i pausen. Det kan møbler bidrage til.

Skriv en Kommentar