Generelt

Dating for dig, der er 50+

Af september 10, 2020 september 14th, 2020 Ingen Kommentar

I takt med at flere og flere mennesker befinder sig på sociale medier og internettet, bliver der også skabt flere og flere forskellige muligheder for at socialisere sig. Det har blandt andet resulteret i en lang række datingsider, hvor man kan oprette en profil og komme i kontakt med andre singler. Denne metode er den mest udbredte blandt de forskellige datingsider, og det er den tendens, som vi forsøger at stoppe hos Events4singler.

Hvem er vi?

Events4singler forsøger som sagt at differentiere sig fra de traditionelle datingsider. Dette gøres blandt andet ved at fokusere på dating 50+, hvor man kan mødes med andre jævnaldrende ude i den virkelige verden. Møder i den virkelige verden er Events4singlers omdrejningspunkt, da vi mener, at det er i det fysiske møde, at man for alvor kan lære hinanden at kende.

De fysiske møder består af henholdsvis forskellige singleevents eller singlerejser. Den store fordel ved disse slags arrangementer er, at man ikke er på en traditionel date, hvor man hele tiden skal forsøge at være den bedste udgave af sig selv. Det kan resultere i, at man forsøger at være en anden person, end man er. Når man mødes i større selskaber, kan det samtidig være, at man ikke føler sig så presset til at skulle præstere fra det første sekund. Man kan selv vælge, hvem man ønsker at socialisere med, og hvor meget man ønsker at socialisere.

Større chance for at finde den rette

I og med at du deltager i større arrangementer, er der også en større sandsynlighed for, at du kan møde din næste kærlighed. Det kan være, at du finder ud af i løbet af forskellige dating 50+ singlevents, at der er flere personer, som du finder interessante. Når man er på en traditionel date, er man isoleret til den ene person, som man er på date med.

Mange af Events4singlers medlemmer har forgæves forsøgt sig med traditionel dating, som ikke har fungereret for dem. Efterfølgende har de forsøgt sig med singlevents og singlerejser for +50 segmentet, så de så vidt muligt kan undgå lignende skuffelser i fremtiden.

Skriv en Kommentar

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.