TIL MÆND

Computerspil er ikke nødvendigvis lig med vold og blod

Af marts 20, 2020 Ingen Kommentar

Selvom vi lever i et meget aktivt og sportsfokuseret samfund, er computerspil og spillekonsoller stadig noget, der er i høj kurs. Mange forbinder måske nok computerspil med de mere udbredte skydespil som Counter Strike og lignende spil, som endda er begyndt at blive vist i turneringsformat i fjernsynet. Men der er meget mere til konceptet computerspil, og faktisk er der computerspil til langt de fleste typer, så du næsten helt sikkert kan finde noget, der vil falde i god jord hos dig.

The Sims giver dig lov til at lege med livet

En af de mest populære franchises gennem tiden, når man kigger på computerspil. The Sims har været en ting i over 20 år, og lige nu er det den fjerde udgave, The Sims 4, der er på gaderne. Sims er et simulationsspil, der giver dig friheden til at bygge huse, lave familier og danne deres liv, præcis som du har lyst til. Noget andet der gør spillet meget populært, er muligheden for at få udvidelser til spillet, der giver dig endnu mere frihed.

  • Sims 4 Arbejdstid: Her kan du få flere karrieremuligheder til dine karakterer, og gøre arbejdslivet interaktivt.

  • Sims 4 University: Med Sims 4 University får du muligheden for at dine simmere kan tage på universitet, og få en helt ny uddannelse.

Udvalget af udvidelser til The Sims spillene øges hele tiden, så det er bare med at holde øje og se hvilke udvidelser, der er noget for dig.

Farming Simulator

Et andet spil der er i meget høj kurs lige nu, er Farming Simulator. Med dette spil får du muligheden for at have ansvaret for en gård. Spillet inddrager dig i de daglige opgaver på gården, du får lov til at så og høste, og så kommer du helt tæt på de maskiner, der bliver brugt på en gård. Spillet er populært blandt de helt små børn, men det er mindst lige så populært blandt den voksne befolkning. Det er altså et spil for alle, der mere tager udgangspunkt i interesserer end i alder.

Skriv en Kommentar

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.