TIL KVINDERTIL MÆND

Bliv en helt, ved at brug kondom

Af juli 14, 2020 Ingen Kommentar

De fleste ser ikke kondomet som en helt, men det er det faktisk på flere måder, hvis jeg lige overvejer de hændelser der kan ske, hvis man ikke bruger det. Vi synes at kondomet er en helt, og vi vil derfor godt give dig 3 gode grunde til, hvorfor vi synes at kondomet er en helt for os mennesker.

Redder liv

Det er helt korrekt, et kondom redder faktisk liv, og vi tør slet ikke tænke på, hvordan verden havde set ud, hvis kondomet aldrig var kommet til verden. Rigtig mange mennesker har og dør stadig af ubeskyttet sex, blandt andet fordi de faktisk ikke er klar over at de er syge, før det er i et alvorligt stadie. Det er klart at vi er begyndt at kunne kurere HIV, så det ikke udvikler sig til AIDS – og derfor ser vi ikke tilfælde her i Danmark, hvor folk dør af sexsygdomme, men var kondomet ikke kommet, kunne vi ikke have holdt smitte så langt ned, som vi har kunne i rigtig mange år.

Redder ens facilitet

Dette er lidt i tråd med den øverste grund. Får du HIV kan du risikere at miste din facilitet, og dermed risikere at du aldrig nogen sinde kan få børn – uden speciel hjælp. Bruger du kondom, og undgår HIV, vil du have en meget større chance for ikke at miste din facilitet. Det ville være så ærgerligt ikke at kunne få børn, hvis det er det, som du en dag drømmer om at få i dine arme.

Redder ens fremtidsplaner

Børn er selvfølgelig fantastiske, og man vil elske dem, uanset hvornår de kommer til verden. Men nogle tidspunkter er altså bare bedre end andre. Får man børn for tidligt, risikere man at få spoleret nogle fremtidsplaner, som man ellers havde. Har du derfor sat dig et mål i livet, som skal gøres inden du får børn, så brug det kondom.

 

Det er klart at man ikke bare skal købe det første og bedste kondomer. Ønsker du nogle kondomer som både beskytter dig, uden at de går ud over din følsomhed, så tag et kig på webshoppen her.

 

Skriv en Kommentar

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.