TIL KVINDERTIL MÆND

Automatiser varmen i dit hjem

Af juli 16, 2020 Ingen Kommentar

Er du træt af den varmekilde som du har i hjemmet? Så kan der være hjælp at hente, hvis du godt kunne tænke dig en varmekilde, som hverken er tidskrævende at bruge, langsom til at varme rummet op, eller som er decideret skadeligt for miljøet.

En varmekilde som ikke kan defineres som en af ovenstående ting, er nemlig det ret så populære og helt fantastiske pillefyr. Skulle du ikke kende til et pillefyr, så er det kort fortalt lidt ligesom en gammeldags brændeovn. Forskellen er dog bare her, at pillefyret er blevet intelligent, og fyrer ikke med hele brænde, men med små træflispiller.

Hvordan er pillefyret intelligent?

Pillefyret er og kan være intelligent på flere forskellige måder. Alle pillefyr er nemlig implementeret med en computer, som kan aflæse hvor varmt der er i rummet, og fyret op efter de grader som du fortæller, at den skal fyre op til. Den regulerer hele tiden, hvor meget den skal fyre på, alt efter hvordan temperaturen er i huset. Så man kan sige, jo bedre isoleret dit hjem er, desto mindre er forbruget i træpiller. Nogle fyr er naturligvis smartere end andre. Du kan f.eks. købe et pillefyr, som kan forbindes med din smartphone, så du blot kan styre varmen herfra.

Kan små træpiller, virkelig være nok til at varme hele huset?

Ja, uden problemer. Man kan faktisk sige er brændestykkerne i en brændeovn var alt for meget, men det var også svært at finde en balance. Forskellen fra brændeovn og til pillefyret er nemlig at brændeovnen blot udskilte varme fra ovnen af – som steg opad. Pillefyret til sammenligning, indsamler luft, som så bliver blæst ud i rummet igen, og på den måde er effekten af varmekilde meget højere. Og igen så bruger fyret piller efter behov.

 

Hvis du har fået blod på tanden, til at investere i et pillefyr, så vil et Blackstar plus pillefyr, være et helt perfekt fyr at vælge. Det er et af de bedste der er på markedet lige nu, og indeholder nogle rigtig smarte funktioner.

Skriv en Kommentar

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.