Generelt

4 tips til at leve mere bæredygtigt

Af oktober 24, 2019 Ingen Kommentar

Vil du gerne være med til at passe bedre på miljøet, men har du svært ved at finde ud af, hvor du skal starte. Du kan ikke bare ændre dit liv fuldstændig fra den ene dag til den anden, men du kan altid lave nogle små ændringer, som du tilføjer flere og flere af hen ad vejen. Det handler om at gøre, hvad du kan.

Drop to-go kaffen

Det kan hurtigt blive en dårlig vane at snuppe en to-go kaffe eller juice, når du er på farten. Den slags kommer tit i plastikkopper med plastiksugerør. Hvis du gerne vil blive bedre til at passe miljøet, behøver du ikke undvære din to-go kaffe, men du skal i stedet bare lave den selv hjemmefra. Derhjemme kan du i stedet lave den i et termokrus, som du kan blive ved med at bruge. For at finde det bedste, kan du se en termokrus test her.

Brug stofposer når du handler

Det er spild af plastik, hvis du hver gang du handler, køber en ny plastikpose. Hvis du i stedet medbringer dit eget stofnet hjemmefra, sparer du både penge på en pose samt skåner miljøet.

Find alternativer til isterningeposer og plastiksugerør

Når du gerne vil leve mere bæredygtigt, handler det om at skære alle de ting fra, som er dårlige for miljøet og som du samtidig sagtens kan undvære. Hvis du bruger isterningeposer, så find et alternativ til dem såsom en isterningenakke, som du kan blive ved med at genbruge. Det samme gælder plastiksugerør. Dem kan du erstatte med bambus- eller metalsugerør.

Køb dit tøj brugt

Hvis du bruger mange penge på tøj, kan du i stedet prøve at købe dit tøj brugt. Det er langt bedre at genbruge det tøj, der allerede er produceret, end at blive ved med at producere nyt og smide ud.

Skriv en Kommentar

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.